Naši najmlađi učenici su sa svojom učiteljicom Kristinom Katava – Mlakić napisali i oslikali krasne čestitke koje su uputili svojim projektnim partnerima iz Slovenije. Pisanjem čestitki su pokazali svoje znanje i vještine stečene u svojoj prvoj školskoj godini koja je za svakog prvašića pravi izazov.

Učenici petog razreda i njhova učiteljica Eva Rajković su se priključili sličnom projektu u kojem su također razmijenili uskrsne čestitke sa svojim projektnim partnerima iz Hrvatske, Poljske i Francuske, no oni su svoje čestitke pisali na njemačkom jeziku i tako pokazali svoje znanje stranog jezika stečeno u ovoj školskoj godini što je bio i cilj projekta. Pomoć pri realizaciji ovog projekta pružila im je i njihova nastavnica njemačkog jezika prof. Jelena Babić.

Veliko zadovoljstvo kreativnim radionicama pisanja čestitki nastavilo se radosnim iščekivanjem čestitki njihovih projektnih partnera. Čestitke su stigle na opće zadovoljsvo svih sudionika. Sa školama iz Hrvatske, Francuske, Slovenije i Poljske uspostavili smo jednu prekrasnu vezu šaljući uskrsne želje i čestitke.