Povodom Dana škole, u utorak 23. travnja, učiteljice Anita, Eva i Kristina za učenike prvog, drugog i trećeg razreda organizirale su sportska natjecanja u kojima su sudjelovali svi učenici ova tri razredna odjela.

Cilj natjecanja bio je poticanje aktivnog učešća učenika u tjelesnim aktivnostima razvojem brzine, spretnosti, snage i na kraju preciznosti i točnosti.

Različiti učenici natjecali su se kroz tri igre. Svaka ekipa bila je sastavljena od učenika zazličitih razreda čime se postiglo suradništvo među učenicima različitih dobnih skupina.

Poligon za učenike postavila je učiteljica Kristina. Tri ekipe brojale su po 8 učenika. Nakon provedenog natjecanja u spretnosti rješavanja poligonskih zadataka poredak je sljedeći:

1. mjesto (žuti kačketi)  u sastavu: Renato(1.a), Ivan(1.a), Sara(1.a), Marta(2.a), Nika(2.a), Josip(3.a), Angela(3.a) i Jakov Đ.(3.a)

2. mjesto (prsluci) u sastavu: Eva(1.a), Franka(1.a), David Đ.(1.a), Marija(2.a), Filip(2.a), Petra(3.a), Ivan(3.a) i Nikola(3.a)

3. mjesto (crveni kačketi) u sastavu: Iva(1.a), Marta(1.a), David Ž.(1.a), Lucija(2.a), Zvone(2.a), Jakov R.(3.a), Stefan(3.a) i Lana(3.a)

Potezanje konopca vodila je učiteljica Anita. Tri ekipe učenika brojale su po 6 učenika, a konačni poredak je sljedeći:

1. mjesto (žuti kačketi) u sastavu: Josip K. i Erika iz 1.a, Katja i Erik iz 2.a te Ivanela i Tina iz 3.a

2. mjesto (prsluci) u sastavu: Mihael i Lana iz 1.a, David P. i Ana iz 2.a te Nikša i Lorena iz 3.a

3. mjesto (crveni prsluci) u sastavu: Patrik i Karlo iz 1.a, Petra i David A. iz 2.a te Dora i Iva iz 3.a

Posljednju igru u kojoj su učenici vježbali preciznost i točnost vodila je učiteljica Eva. Učenici su u ovoj igri bili podijeljeni u dvije skupine po 6 igrača. Svaki igrač ekipe trebao je što preciznije baciti obruče kako bi svojim bodovima pridonio konačnom broju ekipe.

1. mjesto (žuti kačketi) u sastavu: Marija i Stjepan iz 1.a, Mirjam, Anja i Laura iz 2.a te Marijeta iz 3.a

2. mjesto (crveni kačketi) u sastavu: Nikola i Katja iz 1.a, Katarina i Ines iz 2.a te Marija i Anja iz 3.a

Zahvaljujemo se svim učenicima prvog, drugom i trećeg razreda na pokazanom sportskom duhu tijekom igara i navijanja.

Učiteljice Anita, Eva i Kristina