Danas je ravnatelj škole Vinko Bošnjak dvjema učenicama petih razreda, Ivi Čururić V.a i Franki Nakić V.b, uručio pohvalnice i vrijedne nagrade Frizerlanda i CM cosmetic za osvojena prva mjesta na prijavljene natječaje. 

Učenica V.b Franka Nakić sudjelovala je na 4. Međunarodnom festivalu u crtanju stripova u organizaciji udruge Stripos i Ministarstva kulture RH 2019. g., gdje je na temu Ptičice u mreži (nasilje na internetu) osvojila nagradu u kategoriji 4. razreda. Njen strip uvršten je u Zbornik radova nagrađenih učenika.

Učenica Iva Čuturić na nedavno objavljenom natječaju za sve osnovne škole Travnika, Jajca i Viteza na temu Ekološki logo osvojila je prvo mjesto. Njezin crtež krasit će platnene vrećice i promotivne materijale koji će se naredne školske godine dijeliti u osnovnim školama ove tri općine.

Učenice Iva Iveljić i Blanka Tustonja na literarni natječaj u organizaciji Festivala dječje umjetnosti FEDU sudjelovale su sa svojim neobjavljenim bajkama, Djevojčica Blanka, Ponovni susret i Od golupčića do roditelja. Na navedeni natječaj pristiglo je 180 prijava iz Bosne i Hercegovine i zemalja u okruženju. Predsjednica žirija, gospođa Lidija Pavlović-Grgić, ovim dvjema učenicama poslala je zahvalnicu za njihovo prvo sudjelovanje na Festivalu. Ove dvije učenice sudjelovale su i na literarnom natječaju objavljenom povodom Dana općine Vitez gdje su prva tri mjesta osvojili učenici osmih i devetih razreda drugih škola. 

Zahvalne i ponosne učiteljice V.a i V.b