Obavještavam sve učenike i djelatnike da od ponedjeljka, 11. prosinca 2023. godine, krećemo u realizaciju pilot projekta u kojem bi izvodili nastavni proces u prvoj za sve učenike naše škole. 
S ovim projektom upoznati su članovi Vijeća roditelja, Vijeća učenika, Učiteljskog vijeća i Školskog odbora, roditelji i učenici naše škole, a do ponedjeljka ćemo s ovim projektom upoznati i Ministarstvo obrazovanja KSB.
Prijevoznici su takođe upoznati s ovim projektom, tako da što se tiče prijevoza, satnice dolaska u školu i odlaska iz škole, ona ostaje ista kao i do sada kada ste išli u prvu smjenu.
Svi učenici dobili su nove rasporede, a oni su objavljeni i na našoj web stranici škole uz satnicu. Osim rasporeda učenici su dobili i upute gdje će tko u koju učionicu, a na hodnicima će biti dežurni nastavnici koji će vas usmjeravati gdje trebate ići. Sve vas pozivam na strpljenje, jer ovo je nešto novo s čime se svi prvi put susrećemo. Ukoliko u ova dva tjedna bude sve funkcioniralo onako kako treba, onda ćemo od drugog polugodišta stalno ići u prvu smjenu.
Isto tako vas molim da budete strpljivi i u vezi prijevoza. Kako bi se izbjegle gužve u kombijima, vozači su upoznati da će se više puta morati vraćati po učenike te vas molim da i oko prijevoza imate razumijevanje. 
Kako bi se izbjegle gužve pri ulasku i izlasku iz škola, vratiti ćemo se na sustav ulaženja u školu kao što smo to radili u vrijeme korone. 
Dakle, učenici od prvog do petog razreda ulaziti će na sporedni ulaz, ulaz do sportske dvorane ono koje je okrenuto prema vanjskom nogometnom igralištu, a učenici od šestog do devetog razreda ulazit će u školu na glavni ulaz. Na isti ćete način i izlaziti iz škole.
Također ćemo do početka nastave u drugom polugodištu pokušati instalirati još jedan aparat za sokove i slatkiše te dogovoriti s vlasnikom aparata da se uklone svi nedostaci u smislu zastoja u  izbacivanja odabranih artikala, ne vraćanja kusura i “gutanja” kovanica.
Na kraju vas još jednom molim za strpljenje, a sve nedostatke ćemo rješavati u razumnom roku. 
Uprava škole