Danas smo svečanom podjelom svjedodžbi ispratili jednu posebnu generaciju naših maturanata. Kažemo posebnu jer ovi su naši maturanti zbog pandemije koronavirusa ostali bez maturalnog putovanja i završne zabave u školi. Generacija je ovo učenika koja je puna predivnih mladih osoba različitih osobina i talenata, a u isto vrijeme marljivih i vrijednih ljudi. Posebni su i po tome što je ova malobrojna generacija naših učenika dala šest učenika generacije. Tamara Blažević, Franjo Čečura, Dorian Lekić, Anja Rajković, Krešimir Taraba i Ana Marija Topalović učenici su generacije naše škole koji su u svih devet godina svog školovanja imali odličan uspjeh iz svih predmeta i uzorno vladanje.

Kako bi im posljednji dan njihovog osnovnoškolskog obrazovanja ostao u lijepom sjećanju, a uz sve preporuke Kriznog stožera KSB, pobrinule su se njihove razrednice, ravnatelj i uprava škole. 

Dragi naši maturanti, želimo vam sreću  u vašem srednjoškolskom obrazovanju i neka vam odustajanje ne bude opcija za ni jednu vašu želju!