Već tradicionalno  organiziramo božićne priredbe kojima želimo razveseliti naše učenike, roditelje i ostale goste te im približiti radost i ljepotu blagdana Božića. Ove školske godine to nismo bili u mogućnosti uraditi kao svih prethodnih godina.  Zbog zaštite naših najdražih za sve vas pripremili smo prvu božićnu priredbu na daljinu koju su snimali tijekom proteklog tjedna.

Božićna čarolija zahvatila je dječja srca i srca nas odraslih te su naši marljivi učenici, njihove učiteljice i razrednice pripremili program bogat božićnim pjesmama, recitacijama i igrokazima. Izvođači će vam zasigurno dočarati radost Božića, unijeti svjetlost u naša i vaša srca te nam svima pokazati da su povezanost i ljubav najvažnije vrijednosti koje svojim bližnjima ne trebamo darivati samo u vrijeme Božića, već svaki dan.

Dragi roditelji naših učenika iskoristit ćemo ovaj trenutak kako bismo vam se zahvalili na vašoj pomoći pri realizaciji svake naše humanitarne akcije. U želji da se u što skorije vrijeme vidimo uživo na nekoj od naših priredbi koje slijede želimo vam sretan Božić i uspješnu novu 2021. godinu.

Djelatnici i ravnatelj škole Vinko Bošnjak